FAQ

FAQ

Wat doet reisdeals precies? 

Reisdeals is een onafhankelijke vergelijkingssite die dagelijks de beste vakantiedeals en een dagje uit zoekt. Reisdeals zoekt elke dag naar de beste vakantie aanbiedingen en dagjes uit. We kijken naar de beste prijs- kwaliteit verhouding en beoordelingen. Op de website van reisdeals vind u een goed overzicht van de actuele deals, zodat jij snel de beste deal voor de beste prijs kunt boeken. 

Is Reisdeals een touroperator? 

Nee, Reisdeals is geen touroperator. Wij delen de beste aanbiedingen van andere bekende en betrouwbare reisorganisaties. Zodat u gemakkelijk een overzicht heeft van de beste reisdeals en dagjes uit.  

Waar vind ik de Reisdeals en dagjes uit? 

Op hereisdealsnow.com vind u altijd de meest recente vakantiedeals en dagjes uit. Deze deals delen we ook op onze Facebook (Reisdeal).  

Is Reisdeals gratis? 

Ja, Reisdeals is gratis. Onze website en Facebook zijn beide gratis. De prijzen van de reisaanbieders en de aanbieders van een dagactiviteit zijn altijd hetzelfde als de prijzen die we op onze website tonen. U betaalt dus geen extra kosten voor de service van Reisdeals.  

Hoe kan ik een vakantie boeken? 

Bij elke deal vind je de belangrijkste informatie over de aanbieding (vertrekdatum, prijs, verzorging, vervoer). Als je meer informatie wilt of deze deal wilt boeken, klik je op โ€˜boek nuโ€™. U wordt dan doorverwezen naar de website van desbetreffende aanbieder. Hier kun u uw vakantie direct online boeken. De deal kunt u natuurlijk vrijblijvend bekijken en u bent niet verplicht om deze te boeken.  

Kan ik de vertrekdatum aanpassen? 

Ja, dit vaak wel mogelijk (tenzij het is volgeboekt of bepaalde georganiseerde reizen). Bij elke reisdeal tonen we een voorbeelddatum en vertrekplaats. Staat de gewenste vertrekplaats (bv. vliegveld) of datum er toch niet bij, klik dan op โ€˜boek nuโ€™ om bij desbetreffende reisaanbieder te kijken of er nog andere datums en vertrekplaatsen beschikbaar zijn.  

Zijn de prijzen per persoon of per kamer? 

De prijzen op Reisdeals zijn per persoon weergegeven, de meeste reizen zijn op basis van een reis voor twee personen, tenzij anders vermeld.  

Hoe komt het dat de prijs vaak anders is als je doorklikt naar de aanbieder van de deal?  

Prijzen van Reisdeals veranderen vaak snel, dit komt bijvoorbeeld omdat de goedkoopste kamers in een hotel of stoelen voor een vlucht snel uitverkocht zijn. Het kan zijn dat de prijs dus snel omhoog gaat. Zie je een goedkope deal die je niet wil missen, boek dan zo snel mogelijk. 

Ik wil een deal boeken, maar de deal is niet meer te boeken, hoe kan dit? 

We zoeken de allerbeste Reisdeals. Deze zijn meestal erg populair en snel uitverkocht. Als een deal niet meer te boeken is, ben je net te laat. We plaatsen bij elke deal een screenshot van de prijs en datum van de deal die we gevonden hebben. Volg Reisdeal ook op Facebook, zodat gelijk op de hoogte bent van de laatste deals.  

Bij wie moet ik zijn als ik een vraag heb over een boeking? 

Reisdeals bied zelf geen vakanties aan, wij kijken alleen naar de beste deals van verschillende betrouwbare reisorganisaties. Wanneer u specifieke vragen heeft met betrekking tot je boeking, dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende (reis)organisatie waarbij u de deal geboekt heeft.  

Hoe kan ik mijn geboekte (reis)deal wijzigen of annuleren? 

Om uw geboekte Reisdeal dagje uit te wijzigen of te annuleren, kunt u contact opnemen met de (reis)organisatie waar u de geboekt heeft.  

Hoe kan ik contact opnemen met Reisdeals? 

Wij zijn te bereiken via de mail, namelijk: inforeisdeal@gmail.com. U kunt ons ook bereiken door een persoonlijk bericht te sturen via Facebook. We beantwoorden je bericht zo snel mogelijk. Als u hulp nodig heeft bij het uitzoeken van een reis, dan kijken we graag met u mee voor de beste deal op maat. U kunt gratis het formulier invullen onder het kopje โ€˜Gratis reisvoorstelโ€™. We sturen dan vrijblijvend (minimaal) 3 Reisdeals op maat.  

Kan ik wel op vakantie met corona? 

Elk land heeft zijn eigen regels en reisadviezen. Op de website van https://www.nederlandwereldwijd.nl/ en Rijksoverheid kunt u meer informatie vinden. Veel reisorganisaties hebben momenteel acties om gratis de vakantie te verzetten of een andere bestemming te kiezen. Heeft u een vraag over uw boeking, neem dan contact op met de betreffende reisorganisatie. Er zal nog een overzicht volgen met informatie over de laatste reisadviezen van populaire bestemmingen. 

Is Reisdeals aangesloten bij de ANVR en SGR? 

Reisdeals is niet aangesloten bij ANVR en SGR, wij vergelijken de informatie van verschillende betrouwbare reisaanbieders, hiervan zijn de meeste wel aangesloten bij de ANVR en SGR. Als u klikt op โ€˜boek nuโ€™ dan kunt u deze informatie vinden op de website van de reisaanbieder.